bb00

Miután Bugár Béla szombat este megtette azon bejelentését, mely szerint hajlandók tárgyalni a Smerrel a kormányalakításról, a Facebook közösségi oldalon hozzászólók százai jelezték felháborodásukat.

Tették ezt sok helyütt, először Igor Matovič (szombaton, 20:39-kor), az Egyszerű Emberek (OĽANO Nova) képviselője tette közzé facebook-oldalán, hogy „Bugár éppen most jelentette be választópolgárai (előre megegyezett) átverését. Tárgyalni megy a Smerrel a kormányátalakításról.”Éjjel 2 óra 10 perckor már háromszáz hozzászólás volt Matovič bejelentése alatt, nagyon sokan adtak hangot felháborodásuknak.

Tették ezt a Most-Híd és Bugár Béla pártelnök oldalain is. De míg Matovičnál most is olvashatjuk a hozzászólásokat, Bugár oldalán gyorsan elkezdték törölni azokat. 21:03-kor még 105 bejegyzés volt az oldal legfelső üzenete alatt. Nem kímélték a pártvezért, megjelent Júdás 30 ezüstje is. Amikor Bugár oldaláról törölték a legfelső üzenetet a rengeteg hozzászólással, előugrott Bugár kertészkedő bejegyzése, az alá is gyűltek a hozzászólások. Most (2:40-kor) 273 hozzászólás van a Most-Híd legfelső bejegyzése alatt is – meglátjuk, mennyi marad reggelre. A hozzászólók között jóval több a szlovák.

A fenti képen és alább néhány példa illusztrációként a több száz hozzászólásból. (Mind magyar fordításban. Vannak, amiket már töröltek, de még időben lementettük őket):

M.E.: A választópolgárok köszönik a hozzászólások törlését. Ezt Kotleba sem csinálja.

S.H.: Az egész oldalt törölnöd kellene, ezt a választók nem felejtik el.

V.J.: Bugár Béla – a karakternélküliség dönt

J.V.L.: Az antismerizmus óriásplakátok hirtelen eltűntek…

R.S.: Építhetszu hidakat, a politikában bevégezted.

M.K.: “Köszönjük” Bugár úr, hogy az országunk pusztításába fogott. Az emberek bíztak egy jobb holnapban – Fico nélkül, minden reményünket elvette.

G.G.: Béla, azért választottak meg, hogy ne a Smerrel menj.

G.H.L.T.: Az emberek bíztak Önben, és ön Júdásként viselkedett

bbfb_00 bbfb_01

O.N. – Tények.sk