„HA VOLNA KÉT ÉLETEM…..˝ / PIRAMIS DALOK HITELES TOLMÁCSOLÁSBAN -RÉVÉSZ SÁNDOR, ZÁVODI JANÓ ÉS ZENÉSZTÁRSAIK KONCERTJE

március 4.-én DUNASZERDAHELYEN

A legendás zenekar énekese és szólógitárosa eredeti hangon, új hangszerelésben szólaltatja meg az ismert Piramis dalokat.

A Piramis a 70-es évek második felének, és a 80-as évek elejének hihetetlenül népszerű rockzenekara volt, az akkori ifjúság életérzésének érzékeny tolmácsolója, a kor könnyűzenei életének meghatározó üstököse, jelentős rajongói háttérrel.

A dalok nagy részét ma is kívülről fújja és rendületlenül imádja több generáció; felelevenítésük az eredeti énekhangon és az egykori dinamikával nemcsak a régi rajongóknak kínál szenzációs élményt, de ínyencség minden zenebarát számára. A múlt és a régi lázak megidézésén túl világszínvonalú mai zenét is ígér a koncert, amire bőven elég garanciát jelent a formáció szakmai tapasztalata, hitelessége, lelkes odaadása.

A két zenei IKON fiatal tehetséges „szövetségesekkel” lép színpadra.
HORVÁTH ÁKOS- gitár- vokál, NAGY GERGŐ- gitár,
MEGYASZAY ISTVÁN- Megya- basszus, DELOV JÁVOR- dob.

Az ígéretes koncert vendégzenekara a B52: Jankai Béla, Kálmán Gyuri, Pálmai Zoltán, Szűcs János és Járdány Barna együttese.

A koncertnek a DUNASZERDAHELYI VÁROSI SPORTCSARNOK ad otthont,

címe Vásártér 5873/18
Időpontja: 2017. MÁRCIUS 4., SZOMBAT, 19 óra

A program:
18:00 – kapunyitás, helyszíni jegyárusítás
19:00 – 19:50 B52 koncert
20:00 -. 22:00 PIRAMIS évek koncert
22:00 – 23:00 – dedikálás, közös fotózás

A belépő elővételben 17 euró, a helyszínen 20 euró.

A jegyek elővételben megvásárolhatók Dunaszerdahelyen az elóKONCERT műsorirodában, a Focus Music Shop lemezboltban és a VMK jegypénztárában, valamint országosan a Ticketportal hálózatában (www.ticketportal.sk).

Bővebb info: www.elokoncert.sk, +421905654349