Tíz karóra, tíz személy? Melyik óra kié az adott pillanatban? (Természetesen egy személynek több órája is lehet). Megfejtőink közül (legalább 1 találat a 10-ből) 3 kis ajándékcsomagot sorsolunk ki, benne egy zöld-fehér exkluzív tollpárt is.

A személyek (Heten a Felvidékről, ketten Magyarországról, egy Erdélyből): 1 – Árpa Attila, 2 – Bán János, 3 – Berényi József, 4 – Csáky Pál, 5 – Menyhárt József, 6 – Őry Péter, 7 – Szász Jenő, 8 – Bugár Béla, 9 – Világi Oszkár, 10 – Oriskó Norbert.

Az órák pedig: A – Certina, B – Tissot, C – Doxa, D – TAG Heuer Carrera, E – Fossil, F – Patek Philippe, G – Rolex, H – Casio, I – Citizen, J – Zenith.

Azért fontos a pillanat, mert több személyt már más karórával is sikerült lencsevégre kapnunk. Például Világi Oszkárt (felvidéki nagyvállalkozó, a DAC tulajdonosa) háromszor, és mindháromszor más–más órával. Volt rajta Rolex és Jaquet Droz márka is, a feladványban egy harmadik márkát visel (ez volt a könnyítés, a Martosi Szabadegyetemen fotóztuk). Tehát azt nem állíthatjuk, hogy egy-egy személy ilyen és ilyen órát visel, csak azt, hogy legalább egyszer volt rajta ilyen.

A fotók ugyanakkor készültek, amikor feladványban látható karórák felvételei! A következő képeken a karórákat kitakarjuk.

Világi Oszkár

Árpa Attila (rendező) és Bán János (színész) a Martosi Szabadegyetemen voltak az Argo filmvetítéssel egybekötött fórum vendégei.

Árpa Attila
Bán János

Berényi Józsefet. a felvidéki Magyar Közösség Pártja (MKP) volt elnökét, Őry Pétert (az MKP Országos Tanácsának elnökét), Szász Jenőt (a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke) is a Martosi Szabadegyetemen kaptuk lencsevégre.

Berényi József
Őry Péter
Szász Jenő

Menyhárt József MKP-elnök fotója az erdélyi Tusványoson készült.

Menyhárt József (középen)

Csáky Pál európai parlamenti képviselőt a brüsszeli Európai Parlamentben fényképeztem.

Csáky Pál (középen)

Bugár Béla (a Most-Híd vegyespárt elnöke) egy komáromi fórumon láttatta azt az órát, melyről úgy tudni, az 50. születésnapjára kapta. (Nem mondhatják, hogy „egypártiasan” fotózom 🙂 )

Bugár Béla

Végül a rólam készült kép a munkaasztalom mellett készült. Jó, még egy könnyítés: nem az enyém a Rolex.

Oriskó Norbert

A megfejtéseket a (pl. 1-A, 2-B, 3-C …) az info@tenyek.sk címre várjuk. December 5-ig, hogy a Télapótól legyen az ajándék! Ha nem lesz találat, akkor is sorsolunk azok közül, akik „lájkolják” az fb-posztot.

A tollak benne lesznek a nyereménycsomagban!

Oriskó Norbert, a Tények.sk szerkesztője