A történelmi emlékek védelme a megmaradás és gyarapodás feltétele

Thaiföldön és Kambodzsában a restaurált ősi romok látványosságait turisták milliói keresik fel a világ minden zugából ide zarándokolva. Ang Kor vagy Ajutthaja valóban csodálatos, és az a tisztelet is elismerést érdemel, ahogyan a helyiek őrzik, védik történelmi emlékeiket. A szélsőségeket megelőzendő piktografikus jelekkel is figyelmeztetnek a tilalmakra. Nem csupán dohányozni, szemetelni, kiabálni vagy a romokon ugrálni tilos, de ízléstelenül pózolni, a szent helyeken méltatlanul viselkedni és öltözködni is. És ott, ahol a drogterjesztésért halálbüntetés jár, ott ezzel sem viccelnek. Van is hatása!

A hetvenes évek kambodzsai kommunista népirtásának fegyverei a mangóligetben

Eközben Európában rombolják templomainkat, rágalmazzák, ócsárolják keresztény egyházainkat… liberális módon szabadon és büntetlenül. Csak a holokauszt tagadásáért jár megtorlás, mintha ez lett volna az egyetlen és legnagyobb népirtás a huszadik században, mintha a kommunizmus haláltáborai nem léteztek voln, ezeket le lehet tagadni, agyonhallgatni, megkérdőjelezni. Sőt a világháború győzteseinek potsdami alapevét követve, hogy a győztesek nem követtek el háborús bűntetteket, azért a hirosimai, drezdai, katyni tömeggyilkosságok civil áldozatait, a deportálásokat, a pozsonyligetfalusi mészárlásokat „járulékos veszteségnek” nevezik. A benesi emberiség ellenes, milliókat érintő és németek valamint magyarok ellen elkövetettt etnikai tisztogatásokat pedig törvény védelmezi.

Valamiféle agymosó szellemi diktatúra tartja félelemben a szólásszabadságot, mert a bűnös fajtalankodás, az aberrált magatartásforma, az eutanáziára és abortuszta bíztató propaganda, a drogliberalizációra való felhívás, a halál kultúrájának reklámozása megengedett, a bűn felmagasztalását elnézik, de a tények feltárását kettős mércével engedélyezik csupán: az egyiket lehet, a másikat nem! Koszovónak van joga önrendelkezésre, de a katalán és krím-félszigeti lakosságnak ez nem jár. Orosz veszedelmet kolompolnak, de az USA és a NATO tömeggyilkosságait még pénzzel is kellene támogatnunk.

a természet visszaköveteli jogait

Amikor a Semmit Valamivé magasztalhatják, de a Valamit lesajnálhatják, és ezt a lelki egészségkárosító környezetet még propagálják is, de bezzeg, ha csak egy fél légköbméterrel kevesebb levegő van az osztályteremben, akkor nem engedélyezik az iskola megnyitását. Amikor a gender ideológiát lassan kötelezővé akarják tenni az oktatásban, de Soros György uzsorás sikkasztásait származása miatt nem szabad bírálni, ott nagyon nagy a baj. És még ki is oktatnak, hogy ők bizony vigyáznak a gyermekek fizikai egészségére. Ám a lelkek felügyeletétől még a hitet, a reményt és a Gondviselő Mindenhatót is el akarják szakítani. Vagyis csak engedelmes rabszolgákat, nem pedig gondolkodó embereket akarnak „kinevelni” az Európai Pénzunió Gazdaságbirodalma számára.

„Elvégre az emberi jogokat nem helyezhetjük a gazdasági érdekek fölé!” – ahogyan azt a Szlovák Köztársaság Benest és Gottwaldot is meghazudtoló bölcs kiskakas vezérbikája szcientológiai alapigazságként kijelentette volt. Ehhez képest még a szerencsétlen Kotleba is bölcsebb népnyúzó lehetne ebben az országban, de csak az egyik bohócot akarják félreállítani, a másik pedig legyen példakép?!

Mihályi Molnár László