ill_01Mintha most ettől függne a sorsunk. Nos, nem ettől függ, de az önbizalmunk, a hangulatunk, a magabiztosságunk, hogy megmaradunk-e ebben a bábeli zűrzavarban és elanyagiasodott, hazuggá tett és szemfényvesztő Bugárbélákkal, Simonzsoltokkal és hasonló jellemtelen nemzetvesztő szolgalelkekkel felbokrétázott világban, az eldőlhet.

Bugárt nekem nem kell bemutatnia senkinek. 22 éve ismerem, de soha jellemes, tisztességes, becsületes emberként nem mutatkozott előttem. Prágában volt parlamenti képviselő, mint a Magyar Kereszténydemokrata Mozgalom elnöke, mert mindig és mindenhol csak elnök tud lenni, és csak az elnöki asztalnál tud ülni.

Mindig ellentéteket szított. Prágában, amikor azt terjesztette, hogy a korábban megválasztott magyar frakcióvezető (Duray Miklós) akadályozza a jó együttműködést, akkor Duray félreállt, és egy új szavazás során ismét nem Bugár Bélát, hanem engem választottak frakcióvezetőnek. Ezen ő úgy felháborodott, hogy kilépett a magyar közösségből, és csatlakozott a kormánypárti magyarellenes FMK-hoz, amelyben Világi Oszkár és Sándor Eleonóra vitte a prímet. És azokat a mozgalombéli MKDM-társait, akik nem őrá, a „Nagy Egyéniségre”, „Minden Felvidékiek Örökös Elnökére” szavaztak, azokat a pártjából is kirúgatta. Egyrészt ezért, másrészt azért, mert meg akarták számolni az MKDM-elnökké választásának kongresszusán a reá leadott szavazatokat, mert a nyilvánosságra hozott számadatokat két kézen cáfolni tudták, hiszen többen jelezték, hogy nem rá szavaztak, mint azt kihirdették, de szavazatellenőrzésre nem lehetett nála akkor sem és később sem számítani… (Magyar Ferenc, Novitzky Béla, Szőcs Ferenc és Varga Olivér mehettek a búsba, illetve csatlakoztak később Popély Gyula Néppártjához…).

Bugár Béla volt a legfőbb elszabotálója az 1994-es komáromi nagygyűlésnek is, amikor lehetőség nyílott volna az önrendelkezés szélesebb formájára. ITT MUTATTA MEG, HOGY EGY MEGALKUVÓ, BEHÓDOLÓ, JELLEMTELEN ÉS PIPOGYA ALAK…. Csakhogy a népnek cirkusz kell, ahol a bohóc a legfőbb attrakció, hát erre aztán nagyon is alkalmasnak bizonyult… Nevetségessé tette szerepléseivel nem csupán önmagát, hanem az egész felvidéki magyarságot, az ő magatartása után megítélve úgy látják, ahogyan azt Slota hirdeti rólunk: egy tehetségtelen, mindenbe beleegyező, bohóckodó és alamuszi, jellemhibás jelenség, aki csak játssza, hogy ellenáll, de közben azt sugallja, hogy a felvidéki magyarok rövidesen mind beolvadnak ellenállás nélkül a szlovák nemzetbe, amely ezer évvel a magyarok után jelent ugyan meg a Kárpát-medencében, de 300 év óta egyre nagyobb teret követel magának…..és meg is kap ilyen Bugároknak és hidas, vágóhidas kollaboránsoknak köszönhetően.
Szóval ezért nem léptem én be 1998-ban az MKP-ban, mert ilyen alakokkal egy csapatban lenni annyi, mint megtagadni az Istent!

A magyar nemzet nincs megosztva a Felvidéken! Csupán lefizetett bérencek által hátráltatottak sokan abban, hogy világosan lássák helyünket, helyzetünket és valódi céljainkat. Hagyták magukat félrevezetni. Velük nincs nagy baj, csak világosságot kell gyújtanunk számukra. A kollaboráns söpredékkel viszont ideje már alaposan elbánnunk. Nem barátkozni, nem együttműködni, nem beszélni, nem nyilatkozni, nem együtt szerepelni velük! Nem olvasni és vásárolni lapjaikat (ÚJ Szó, Vasárnap, Parameter)! Mindössze néhány tucat sátáni szolgálatba szegődött gazemberről van szó. A többiek megtérnek aztán maguktól is, ha meglátják a báránybőr alatt a farkasok igazi szándékát: vagyis a magyar nemzet beolvasztását, elvesztését, és a térség gazdasági kiszolgáltatását a nemzetközi cionista nagytőkének!

Bugár Béla az elmúlt 20 évben végig pártelnök volt: ez idő alatt 110 ezerrel csökkent a magyarság létszáma, amiért a szlovákok nagyon hálásak neki, hiszen ezért is futtatják gyakran a szlovák TV-műsorokban, hogy a kedvükben járjon, ő pedig pöffeszkedhessen az elnöki trónusán!

Most választások lesznek a Felvidéken: Számunkra ez nem választás, hanem helytállás kérdése!

Mihályi Molnár László

Forrás:

http://www.felvidek.ma/nezopont/velemeny/32817-mi-lesz-velunk-kerdik-sokan