bugar_bela_213Bugár Béla jegyzeteiben előszeretettel pellengérezte ki Robert Fico miniszterelnököt. Most pedig kormányra lépett vele. Nézzük csak, hogy a Most-Híd elnökeként milyen dolgok tudatában tette ezt!

Elég, ha Bugár Béla blogoldalán (bugarbela.blog.hu) beírjuk a keresőbe, hogy „Fico”…:

  • “Az emberek kilencven százalékának fogalma sincs arról, hogy mi történik valójában a háttérben, hogyan ga(rá)zdálkodik az állam pénzével, azaz a mi befizetett adóeuróinkkal a Fico-kormány.”(Bugár Béla: Róma végnapjai, 2013.09.24.
  • “A demokrácia szó jelentését és magát az intézményt egyes politikusok igazán sajátos módon értelmezik. Legjobb példa erre a Smer: ahogy a párt a parlamentben viselkedik, illetve Róbert Fico néha már a józan ésszel határos kijelentései.” (Bugár Béla: Fekete füst a szlovák demokrácia kéményéből, 2013.03.14.)
  • “Robert Fico pártja valószínűleg elfelejtette, hogy a jogállamot, a demokráciát nem elég kivívni magunknak, azért állandóan küzdeni kell, tökéletesíteni kell azt. És a mi feladatunk, hogy erre emlékeztessük őket. “ (Bugár Béla: Biztos bizonytalanság, 2012.11.16.)
  • “az elmúlt másfél évben bebizonyosodott, hogy a Hídat a jobboldali pártok teljes értékű partnernek tekintik, és a jobboldali blokk, mellyel Robert Ficót szeretnénk ellensúlyozni, egyik alappillérévé váltunk.” (Bugár Béla: Pont a levelezés végére, 2011.11.09.)
  • ” Nagy a veszélye annak, hogy a március 10-i választások után újra Robert Fico és a Smer állíthat kormányt.” (Bugár Béla: Békés válás az OKS-től, 2011.10.27.)
  • “A Fico-kormány által elfogadott változat, mely szerint minden szlovák állampolgár elveszíti állampolgárságát, amennyiben egy másik országét is fel szeretné venni, elfogadhatatlan.” (Bugár Béla: Mi vár ránk a 2011-es évben, 2011.01.21.)

Forrás:-ot-, korkep.sk