Helyzetek voltak (fotó: tények.sk)
Nem jó sorozat, reméljük a legközelebbi fordulóban fordul a kocka. Az aranyosmarótiak 3:1-re nyertek Dunaszerdahelyen. Hajrá DAC!

Bernd Storck (a DAC edzője): „Gratulálok az ellenfélnek az eredményhez. A szerdai vereség után meg akartuk nyerni ezt a meccset. Bíztunk benne, hogy jobb lesz a hangulatunk. Két könnyen elkerülhető hibából kaptunk két gólt, de jól reagáltak a játékosaim, mert hamar összejött a szépítés. Sok helyzetet kidolgoztunk, de nem voltunk képesek betalálni. A második félidő nem úgy alakult, ahogy elterveztük, pedig minden támadószellemű játékosomat pályára küldtem. Mindent megpróbáltunk, de ez nem a mi napunk volt. Az ellenfél nagyon jól megszervezte a védelmét, mi pedig nem tudtunk újabb gólt lőni. Nem érzem úgy, hogy krízisbe kerültünk volna. Gólszerzésben igen, de általában véve nem beszélhetünk krízisről, mert ugyanazt a futballt játsszuk, mint eddig. Helyzeteket dolgozunk ki, a saját játékunkat játsszuk, csak nem találunk a hálóba.”

FC DAC 1904 DUNASZERDAHELY – FC VION ARANYOSMARÓT 1:3 (1:2)
Fortuna Liga, 16. forduló, MOL Aréna, Dunaszerdahely, 2020.12.06., 15:00
Nézők nélkül
DAC: Jedlička – Blackman, Müller, Kružliak, Davis – Balić (77. Fábry), Schäfer, Kalmár (K) (61. Nicolaescu) – Divković, Ramirez, Andzouana
A mérkőzés statisztikája:

Labdatartás: 56% : 44%
Lövések: kapura: 6:5, mellé: 6:3
Szabadrúgás: 18:11
Szöglet: 6:3

Forrás: fc.dac.sk

A DAC 3 ponttal van lemaradva a pozsonyi Slovan mögött, legközelebb – szombaton, 12-én – a Rózsahegy vendégeként lépünk pályára.