(forrás: skslovan.com)

A Ferencváros szerdán a Slovant fogadja, majd egy hét múlva kerül sor a pozsonyi visszavágóra. A Slovan próbálkozik, hogy szurkolóival megtöltse a pályája nézőterét, eddig úgy tűnik, sikertelenül.

A Slovan vezetősége először kitalálta, hogy három napig csak igazolt Slovan-drukkerek vehessenek jegyet. Abban bíztak, hogy erre három napra lehet szükségük, ezért az első – korlátozott – jegyvásárlás határidejét szombat éjfélig határozták meg. Nos, aki abban bízott, hogy ez sikerül nekik, az alaposan tévedett, ugyanis több ezer jegy maradt gazdátlanul. Ezt látva a Slovan úgy döntött, hogy újabb három nappal (eredeti hír szlovákul itt) meghosszabbítják ezt az időpontot, amely jelen állás szerint július 19-ig, kedd éjfélig tart. Csak ezután van lehetőségük a felvidéki szurkolóknak arra, hogy jegyhez jussanak – hacsak nem lesz újabb hosszabbítás.

A két stadion kapacitása nagyjából hasonló, a Ferencvárosé 23 700, a Slované 22 500. Nyilván – biztonsági okokból – mindkét stadion esetében üres szektorokat is kell hagyni majd.

Eközben a Ferencváros bejelentette, hogy náluk már sikerült, teltházas meccsen fogadják a Slovant.

Hajrá Fradi!

Tények.sk, on