Felejthetetlen élmény volt a Kicsi Hang verséneklő együttes párkányi koncertje. Menyhárt József és Lantos Borbély Katalin alkotta duó olyan művészi atmoszférát teremtett, amely magával ragadta a közönséget a kezdetektől a végéig.

A koncerten a Kicsi Hang a magyar klasszikus és kortárs költők verseit zenésítette meg, egy olyan módón, ami teljesen magával ragadó volt. A hangulat már az első perctől kezdve ünnepi volt, és a közönség szinte azonnal belemerült a költészet és a zene közös világába.

Az együttes kifinomult előadásmódja és az énekesek hangjainak tökéletes harmóniája különleges atmoszférát teremtett. A magyar költészet szépsége és mélysége minden dallal egyre inkább érezhetővé vált, és a Kicsi Hang képes volt átadni a szavak mély értelmét a zene nyelvén.

Az együttes előadásmódja nemcsak technikailag magas színvonalú, hanem érzelmileg is rendkívül megragadó volt. A közönség érezhette, hogy minden dal mögött szenvedély és elkötelezettség áll.

Az est során a többszörös Harmonia-díjas Kicsi Hang előadásában megmutatta, hogy nemcsak a zenében, hanem a közönség iránti harmóniában is mesteri. A közösség és az együttes közötti kölcsönhatás érezhető volt, ami egy még intimebb és összetartóbb élményt teremtett.

A közönség egyfajta utazáson vehetett részt az elmúlt 20 év zenéjének és költészetének gazdag palettáján keresztül. (Szomorú aktualitás egyébként, hogy a csapat teljes, nagyzenekari felállásban csak idén tudta megtartani 20 éves jubileumi koncertjét, mivel az eredeti időpontban a koronavírus-világjárvány korlátozásai miatt el kellett halasztani.)

A Kicsi Hang koncertje nem csak egy egyszerű zenei esemény volt, hanem egy emlékezetes utazás a magyar költészet és zene világában. Az este során átélhető volt az együttes mély nemzeti elkötelezettsége és a művészi kifejezésmódjuk, amelyek minden résztvevőt magukkal ragadtak egy felejthetetlen zenei és költészeti kalandba. (kl)